Sporda tasarruf tedbirleri görüşüldü! Sporda tasarruf tedbirleri görüşüldü!

Teknik Direktör Oktay Arıkan önderliğinde, ligde ses getirmeyi hedefleyen Eskişehir ekibi, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

ÇİFT MESAİ VAR

Geçtiğimiz günlerde, denenmeye gelen oyuncuları değerlendirmek amacıyla Süper Amatör Lig ekibi Sivrihisarspor ile bir hazırlık maçı yapan 2 Eylülspor, maç sonrası da tempoyu düşürmeden çalışmalarını sürdürdü. Dünkü antrenman programı, sabah ve akşam olmak üzere iki bölümden oluştu. Sabah saatlerinde ESOGÜ Sahası’nda kondisyon ve kuvvet çalışması yapan Sarı Siyahlı ekip, akşam üzeri ise Necdet Yıldırım Sahası’nda taktik idmanı gerçekleştirdi.

‘HEDEFİMİZ  ÜST

SIRALARI ZORLAMAK’

Yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Oktay Arıkan, takımın performansını en üst düzeye çıkarmak için yoğun bir çalışma programı izlediklerini belirtti. Arıkan, “Yeni sezon hazırlıklarımız yoğun tempo içerisinde devam ediyor. Bu hafta itibariyle çift çalışma yaparak ilerleyeceğiz. Önümüzdeki hafta itibariyle de yavaş yavaş hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Hedefimiz başarılı bir sezon geçirip üst sıraları zorlamak” dedi.

Muhabir: İsmail Yiğit