Eskişehir'deki bu görüntülere kim dur diyecek? Eskişehir'deki bu görüntülere kim dur diyecek?

Büyük tepki gördü

‘Böyle bir desteğin billboardlarda reklam yapılması çok anlamsız ve mahremiyete saygısızlıktır’ diyen Ünalır’ın sözlerine birçok kişi tepki gösterdi. Tepki gösterenler arasında CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sibel Yeşildağ ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz’da yer aldı.

Bilboard

Duyuruyu eleştirdi

Ünalır kampanyanın duyurulma şeklini şu şekilde eleştirdi “Seçim döneminde tüm şehre mesaj atacak veri elinizde var, madem bilgilendirmek istiyorsunuz kadınların numarasını filtreleyip mesaj yolu ile bildirmek bu kadar zor olmasa gerek”

Talatyalaz

Yalaz: Akıl Tutulmasıdır

CHP İl Başkanı Talat Yalaz: “Bu yorumu bir kadından, iktidar partisi kadın kolları başkanından duymak son derece üzüntü vericidir. Kadınları temsilen teşekkür edilmesi gerekirken, mahremiyete saygısızlık diyerek eleştirmek en hafif tabiriyle akıl tutulmasıdır. Bu yorum aynı zamanda bir zihniyet sorunudur”

Sibel Yeşildağ

Yeşildal: İnanılır gibi değil

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal:  ‘Aylık Döngünüze 1 Paket Hijyenik Ped Desteği’ kampanyası, alkışlanması gereken bir kampanyayken eleştirilere maruz kalması, hele ki kadınlar tarafından eleştirilmesi inanılır gibi değil.

Kaynak: Haber Merkezi