Tebrik etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, kongrede yaptığı konuşmada, “Eskişehir’imizin güzel ilçesi İnönü’de, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ve kıymetli hemşerilerimizin katılımıyla 8. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Bu tür kongreler partinin dinamizmini koruyor. Yeniden seçilen İlçe Başkanımız Gökhan Aydın ve yönetimini tebrik ederim” dedi.

Aydınlık gelecek

Milletvekili Ayşen Gürcan, coşkuları için partililere teşekkür ederek, “AK Parti, 23 yıl önce milletimizin idealleri doğrultusunda kuruldu ve Türkiye’nin aydınlık geleceği için çalışmaya devam ediyor. Kongrede güven tazeleyen İlçe Başkanımız Gökhan Aydın’ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Umut ve hedef

Nebi Hatipoğlu ise yaptığı konuşmada, “İnönü 8. Olağan İlçe Kongremizi heyecan dolu bir katılımla tamamladık. Gökhan Aydın ve yeni yönetim ekibini kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum. AK Parti’nin, milletin umut ve hedeflerini gerçekleştirme amacıyla yola çıktığını ve bu yolda azimle ilerliyor” diye konuştu.

ABD: “Sinwar’ın ölümü savaşa son vermek için dönüm noktası” ABD: “Sinwar’ın ölümü savaşa son vermek için dönüm noktası”

“İnönü gelecektir”

Son olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, kurtuluşum sembolü İnönü’den Eskişehir’de kongre sürecine başladıklarını belirterek,” Kültürümüzün, tarihimizin, değerlerimizin yaşadığı İnönü her birimizin geleceğinde önemli bir değerdir. Bizler AK Parti olarak İnönü ilçemize önem veriyor, geleceği birlikte inşa edeceğiz diyoruz. İnönü ilçesi bizim için tarihtir, gelenektir, gelecektir” ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi