Seçim sonuçları

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP’nin düzenlediği programları eleştirdi. Dağ yaptığı açıklamada, “31 martta milletimizin tercihini bizler de başımızın üzerine koyuyoruz. Nebi Bey’le şu 4,5 aylık dönemde bırakın bir hafta Roma’da bir hafta Paris’te bir hafta Almanya’da vakit geçirmeyi, Eskişehir ya da İzmir dışında bir gün vakit geçiremezdik” ifadelerini kullandı.

Tarihi başarılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın da yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki dönemde de hepimize AK Parti’ye aynı tarihi başarıları yaşatacak bir motivasyonla çalışarak AK Parti’nin önümüzdeki dönemlerini de inşa etmemiz gerektiğini bir sorumluluk bilinci içinde hepimiz biliyoruz.” dedi.

Vergi paketi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ise, “Birliğin ve beraberliğin olduğu yerde bereket olur, başarı olur. Her türlü oyun bozulur. Meclisimizde yoğun bir mesai vardı. Vergi paketi sayesinde çok kazanandan çok, az kazanandan az olacak ilkesiyle hareket eden yeni paketle bugüne kadar vergi vermemiş kesimler artık maliyemizin radarına girmiş olacak.” dedi.

Bakan Kurum'dan kaçak yapı uyarısı Bakan Kurum'dan kaçak yapı uyarısı

Tarih sahnesi

AK Parti’nin kuruluşunun 23’üncü yılına dikkat çeken Milletvekili Ayşen Gürcan da, “AK Parti, Bu milletin yeniden tarih sahnesine güçlü ve lider olarak çıkma hamlesidir. AK Parti, adalet, merhamet, hakkaniyet, izzet ve gayret gibi değerler manzumesi üzerine inşa edilmiş medeniyetimizi yeniden tahsis etme iradesinin adıdır” cümlelerini kullandı.

Helallik istedi

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yarışan Milletvekili Nebi Hatipoğlu partililerden helallik istedi. Hatipoğlu yaptığı konuşmada, “Yakın zamanda yerel seçim sürecinden geçtik. Allah şahit bu süreçte partimizin adayı olarak desteklerinizi, çabalarınızı hiçbir zaman unutmayacağım. Şimdi burada konuşamadığım dava arkadaşım varsa, benim hakkım herkese helaldir. Çok hakkınız geçti bana. Hepinizden helallik beklerim” ifadelerine yer verdi.

Kutlu dava

Programda konuşanlardan biri de AK Parti Eskişehir Eski Milletvekili Murat Mercan’dı. Bir dönem Tokyo ve Washington Büyükelçiliği görevlerini de yürüten Mercan, Türkiye’nin Müslüman milletlerin adeta ikinci vatanı olduğunun altını çizdi. Yoğun katılım için teşekkür eden İl Başkanı Gürhan Albayrak da, “AK Parti 23 yıllık bir siyasi parti olsa da aslında asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir” dedi.

Editör: Sakarya Gazetesi