TFF 3. Lig’de sezona  ilk etapta ligde kalma hedefiyle  başlayan Mavi Beyazlı ekibimiz son 5 hafta sonunda topladığı 8 puanla yeni hedefini play-off olarak belirledi. Son olarak haftaya lider giren Manisa ekibi Turgutluspor ile golsüz berabere  kalarak rakibini zirve koltuğundan indiren Eskişehir temsilcisi, bu sonucun ardından ligde aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetin ardından topladığı 8 puanla ilk dört sıra içinde kendine yer buldu.

Batman mesaisi başlıyor 

Zorlu lig maratonunda her geçen  gün  oyun olarak üstüne koyarak ilerleyen ekibimiz, bu hafta sonu ise  sahasında Batman Petrolspor'u konuk edecek. 15 Ekim Pazar günü oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına ise Mavi Beyazlılar bugünden itibaren başlayacak. 

Meleklerimiz sonunu getiremedi! Meleklerimiz sonunu getiremedi!

Teknik Direktör Sertaç Gezer: Bizim için iyi sonuç 

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Sertaç Gezer, Turgutlu deplasmanında alınan golsüz beraberliğin  kendiler adına iyi bir sonuç olduğunu vurguladı. Karşılaşma sonunda değerlendirmede bulunan Sertaç Hoca, “Oyunun böyle gideceğini biliyorduk.  Fakat yakaladığımız pozisyonları değerlendirsek daha farklı bir Anadolu Üniversitesi izletebilirdik.  Biz yaptığımız hamlelerle pozisyon bulacağımızı biliyorduk. Sadece gol eksiğimiz var. Golleri de atarsak daha iyi olacağız inşallah… Liderden kendi evinde 1 puan almakta  bizim için  iyi bir sonuç.  Biz zaten çok pozisyon veren bir takım değiliz. Geriye kaparak kuvvetle oynayan bir takımız.  Dediğim gibi yakaladığımız pozisyonları değerlendirirsek  tabi ki play-off’u zorlaya biliriz ama öncelikle ayaklarımız yere sağlam basacak” ifadelerini kullandı. 

Editör: Sakarya Gazetesi