Teknik Direktör Sertaç Gezer,  1-0 kazandıkları Hacettepe karşılaşmasının ardından   Başkan Galip Özsarı ve ekibine bir rapor sundu. Mavi Beyazlı ekipte  daha önce Yasin Yener ve  kanat forvet Nizamettin Akgül kadro dışı kalmıştı. Bugün itibariyle en az 3 oyuncu ile daha  yolların ayrılması bekleniyor. 

PAZARA KADAR İZİN 

İkinci yarı programı hakkında bilgi veren Teknik Direktör Gezer, Hacettepe maçı sonrası oyunculara Pazar gününe kadar izin verdiklerini belirtti. Pazar günü itibariyle yeniden bir araya gelerek ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden  Gezer, “ Eskişehir’de 1 hafta çalıştıktan sonra oyuncularımıza 1 günlük izin daha vereceğiz. Ardından 10 günlük Antalya kampına gideceğiz. Burada en az üç hazırlık maçı yapacağız” dedi. 

Süper Lig'de maç heyecanı! Süper Lig'de maç heyecanı!

KADRO KALİTESİ 

Transfer konusunda ise Sertaç Hoca, “Yönetimimize bir rapor sundum. En az üç oyuncu ile daha yollarımız ayrılacak. Gidecek oyuncuların durumuna göre de transfer yapacağız. Amacımız ikinci yarı öncesi kadro kalitemizi biraz daha artırarak play-off  iddiamızı sürdürmek olacak” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi