TFF 3 Lig 2. Grupta başarılı bir tabloya ortaya koyarak devreyi 21 puanla play-off hattında tamamlayan  Anadolu Üniversitesi ikinci yarı öncesi Antalya kampında form tutmaya çalışıyor . Bu doğrultuda kamptaki ilk hazırlık mücadelesine Cumartesi günü çıkan Mavi Beyazlı ekibimiz, 3. Lig ekiplerinden  Sebat Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. 2-1 galip geldiğimiz maçta, takımımız adına golleri Metin Emre Karaal ve Okan Şentürk kaydetti. 

VERİMLİ BİR MAÇ OLDU 

Karşılaşma sonunda kamp sürecini değerlendiren Teknik Direktör Sertaç Gezer, “Kampımıza çift antrenmanlarla devam ediyoruz. Bugünde ilk hazırlık maçımızı 3. Lig 4. Grubun iddialı ekiplerinden Sebat Gençlikspor ile oynadık. Bizim adımıza oyuncularımızın durumlarını görme adına verimli bir maç oldu Aramıza yeni katılan oyuncu kardeşlerimizi de alışma takıma alışması için yardımcı olacağız. Şuan kampımız iyi geçiyor diyebilirim” ifadelerini kullandı. 

Artıspor'da tempo düşmüyor! Artıspor'da tempo düşmüyor!

İKİNCİ ÖZEL MAÇ YARIN 

Anadolu Üniversitesi, özel maç programına yarın  Sinop Küçükçekmece ile oynayacağı karşılaşma ile devam edecek. Ardından  12 Ocak’ta İzmir Bornova  ile karşılaşacak Eskişehir temsilcisi, 13 Ocak’ta kampı tamamlayarak Eskişehir’e dönecek. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi