2 Eylülspor 2. etaba başladı! 2 Eylülspor 2. etaba başladı!

TFF 3. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, yeni sezonu bu hafta sonu evinde oynayacağı zorlu Kuşadasıspor maçıyla açacak. Pazar günü, ESOGÜ Sahası’nda saat 16.30’da başlayacak olan bu kritik karşılaşma için Mavi Beyazlı ekibimiz hazırlıklarına başladı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, iki günlük iznin ardından sezonun ilk maçına yönelik çalışmalarına dün start verdi. Yunusemre Kampüsü Sahası’nda gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanında Teknik Direktör Caner Karuk, futbolcularıyla bir toplantı yaparak karşılaşmanın önemine vurgu yaptı. Karuk, bu maçın sezonun geri kalanına nasıl bir başlangıç yapacaklarını belirleyecek kritik bir mücadele olduğunu ifade etti.

ANALİZ EDECEK

Anadolu Üniversitesi ekibi, hafta boyunca yapılacak antrenmanlarda tamamen Kuşadasıspor'a odaklanacak. Teknik ekip, rakibin zayıf ve güçlü yanlarını analiz ederek, bu doğrultuda özel çalışmalar yapacak. Eskişehir ekibi, hafta boyunca devam edecek antrenmanlarını Cumartesi günü yapacağı taktik çalışmayla tamamlayacak. Bu son antrenmanın ardından oyuncular, pazar günü oynanacak Kuşadasıspor maçının saatini beklemeye geçecek.

Muhabir: İsmail Yiğit