Mavi Beyazlı ekibimiz ilk devrenin son maçında   sahasında ağırlayacağı Hacettepe 1945 SK’yı da devirmenin hesaplarını yapıyor. 

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi , ilk devrenin son maçında Hacettepe 1945spor’u sahasında ağırlayacak. Geride kalan hafta da zorlu Bulvaspor deplasmanından 1 puanla dönerek play-off hattındaki yerini koruyan temsilcimiz, taraftarı önünde Hacettepe ekibini devirerek devre arasında moralli bir şekilde girmeyi planlıyor Mavi Beyazlı ekibimiz. yer aldığı grubun play-off hattında ayrıca Turgutluspor, Efeler 09, Karşıyaka ve Elazığspor takımları da  bulunuyor.

Hakemlerden çocuk evlerine anlamlı ziyaret Hakemlerden çocuk evlerine anlamlı ziyaret

SALONA KAPANDILAR 

Kritik maçın hazırlıklarını ise Mavi Beyazlı ekibimiz, Teknik Direktör Sertaç Gezer ve yardımcıları nezaretinde sürdürüyor.  Bulvaspor deplasmanı dönüşü ara vermeden hazırlıklarına devam eden ekibimiz önceki gün de salona kapanarak kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi.  Anadolu Üniversitesi’nde gözler bir yandan da TFF’nin vereceği karara çevrildi. Bilindiği üzere Hakem Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası TFF, ligleri süresiz olarak ertelemişti.  
 

Editör: Sakarya Gazetesi