Malzemeler

1-1 adet oğlak
2-1 çay bardağı yağ

Hazırlık:

1-Oğlak temizlendikten sonra, ağaç şişe geçirilir ve ince temiz bir telle şişe bağlanır.

2-Oğlak, her tarafı fırçayla yağlanır, böylece lezzetli bir kaplama elde edilir.

B sınıfı ehliyet sahiplerini bekleyen büyük değişiklikler! B sınıfı ehliyet sahiplerini bekleyen büyük değişiklikler!

3-Oğlak, ara sıra çevrilerek ve üzeri yağlanarak odun ateşinin karşısında yaklaşık 1,5 saat pişirilir.

4-Pişirme sürecinde, eriyen yağlar oğlak altındaki sinilere akar, bu da etin daha lezzetli ve sulu olmasını sağlar.

5-Oğlak, odun ateşinde güzelce piştikten sonra, kebap parçalanarak servise sunulur.

Editör: Sakarya Gazetesi