Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehirspor ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gazetemize ziyaretinde konuşan  Başkan Ünlüce, Eskişehirspor’un şehrin en önemli markası olduğunu vurgulayarak, kulübe desteklerinin sadece maddi değil, manevi olarak da devam ettiğini belirtti. “Eskişehirspor bizim canımız” diyen Ünlüce, kulübün yeniden eski başarı dolu günlerine dönmesini istediklerini ifade etti.

Taraftarlar tribünde fark yarattı! Taraftarlar tribünde fark yarattı!

‘DESTEKLER ÖNEMLİ’ 

Başkan Ünlüce, belediyelerin Eskişehirspor’a yönelik desteklerine dikkat çekerek, “Belediyeler olarak Eskişehirspor’un bir takım giderlerini karşılıyoruz. Bunun yanında manevi destek de çok önemli,” dedi. Eskişehirspor’un şehrin gurur kaynağı olduğunun altını çizen Ünlüce, kulübün şehir için taşıdığı anlamın büyük olduğunu belirtti.

Ayşe Ünlüce'den Tüm Şehre Eski̇şehi̇rspor Çağrisi (1)-1

‘NE SEÇİM KAZANDIRIR, 
NE KAYBETTİRİR’

Başkan Ayşe Ünlüce, Eskişehirspor’un siyasetten bağımsız bir değer olduğunu belirterek, "Eskişehirspor ne seçim kaybettirir, ne de kazandırır. Şehrin en önemli markasıdır," ifadelerini kullandı. Eskişehirspor’un şehre kattığı değerin, belediye başkanlığı ya da seçimlerle ilgili bir konu olmadığını, kulübün şehrin gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

ŞİRKETLEŞME VURGUSU

Başkan Ünlüce, Eskişehirspor’un geleceği için şirketleşmenin önemine de değindi. “Tabii ki bu süreçte Eskişehirspor’un şirketleşmesi çok önemli,” diyen Ünlüce, kulüp şirketleştiği takdirde daha güvenli bir yapıya kavuşacağını ve daha fazla destek alabileceğini söyledi. Şirketleşme süreciyle birlikte kulübün finansal sürdürülebilirliğinin artacağını ve başarıya daha kolay ulaşacağını ifade etti.
 

Muhabir: Burak Akın