Yeni sezon planlamasına hız veren Eskişehirspor yönetimi, öncelikle teknik direktör sorununu çözdü ve deneyimli çalıştırıcı Ergun Ortakçı ile anlaşma sağladı. Ardından transfer çalışmalarına odaklanan yönetim, şu ana kadar 40'tan fazla oyuncu ile görüşmeler yaptı ancak resmi bir imza atılmadı.

'BÜTÇEYİ KONUŞMAK KOMİK'
Transfer listesinde yer alan oyuncuların maliyet araştırmalarını sürdüren Eskişehirspor'da Başkan Entok, bütçe konusunu gündeme getirerek, bu konunun konuşulmasının kendisine komik geldiğini belirtti. Eskişehirspor kasasının yıllardır boş olduğunu dile getiren Entok, "Şu an herkes Eskişehirspor’un kasasını konuşuyor. Bu durum bana komik geliyor. Bu zamana kadar kulübün kasası ne zaman dolu oldu ki?" dedi.

Eskişehirspor'da isim çok imza yok! Eskişehirspor'da isim çok imza yok!

'HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ'
Eskişehirspor'un artık boşa harcayacak parası olmadığını vurgulayan Başkan Entok, "Evet, herkes bizden transfer bekliyor. Ama biz bu konuda aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz. Kimse merak etmesin, Eskişehirspor için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah iyi bir ekip kurarak yeni sezonda hedefimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Muhabir: Burak Akın