Topluma zarar veriyor

Hükümetin muhalefet belediyelere iş yaptırmamak isterken topluma zarar verdiğini ifade eden Başkan Kurt, “Bölgemizde biz oyların yüzde 50’sini aldık ama halkın yüzde 100 cezalandırılıyor” dedi.

Piknik alanı

Durumun Şehri Derya Parkı’yla sınırlı kalmadığını belirten Başkan Kurt, “Kanlıpınar piknik alanının dışında onlarca konuda çelişki yaşıyoruz. Eskişehir halkını cezalandırılıyor” cümlelerini kullandı.

Yeniden reddedildi

Bölgenin yeniden Belediye bünyesine almak için başvurduklarını da söyleyen Başkan Kurt, “Milli Parklar’a devri sonrası bize verilmesi için talep ettik, birtakım gerekçelerle bizi yine reddettiler” dedi. 

“Alıştık artık”

İktidarın muhalefete iş yaptırmamaya çalışması durumuna alıştıklarını söyleyen Başkan Kurt, “. Muhatabının siyasi görüşüne göre hareket ederseniz yanlış olur. İktidarın en temel yanlışı budur, benden olan yaşasın benden olmayan ölsün mantığı ile hareket edildiği için doğaldır, alıştık artık” dedi.

Eskişehir'de yağmur bekleniyor Eskişehir'de yağmur bekleniyor

“Bu yapıları kim koruyor?”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Kurt, Karabayır Bağları’nda kaçak olarak yapıldığı belirlenen villalar hakkında, “Bizim arkadaşlarımız oraya müdahale ettiği zaman 06 plakalı bir araç geliyor orada bazı tartışmalar içine giriyor. Biz bu binaları kimin koruduğunu merak ediyoruz. Bu konuda yoksul gariban biri olsa şimdiye kadar beş kere yıkılırdı tutanaklar elimizde” ifadelerini kullandı. 

ESKİ HALİ: Günümüzden 10 yıl önce Kanlıpınar Piknik Alanı canlı görüntüsüyle beğeni topluyordu.

YENİ HALİ: Şimdilerde ise Kanlıpınar Piknik Alanı eski halini mumla arıyor.

Şehri Derya Parkı’nın içler acısı halini dün manşetimize taşımıştık

Muhabir: Mücahit Toy