Hazırlık maçında misafirperverlik ön planda! Hazırlık maçında misafirperverlik ön planda!

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Berkay Çifter, kadro planlaması ve takımın hedeflerine dair önemli açıklamalarda buldu. İyi bir transfer süreceği geçirdiklerini belirten Çifter, “ Özelikle bir birilerini tanıyan mücadeleci bir kadro kurduk. Kısaca komutan değil, askerlerden oluşan bir kadro oluşumu yaptık” dedi. 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Ekim ayı gibi başlayacak sezonda tek düşüncelerinin  şampiyonluk olduğunu vurgulayan Çifter, “Bu yıl, geçen sezondan yarım kalan işi  tamamlayıp şampiyonluk kupasını Eskişehir’e getirmeyi hedefliyoruz. Bunun için alternatifli  ve güçlü bir kadro kurduk. Oyuncularımızın  yarıdan çoğu bir birleri ile oynamış  ve bir birilerini iyi  tanıyan oyuncular. Buda bizim için avantajlı bir durum diye düşünüyorum.   Yani iyi bir  transfer süreci geçirdik. Bu süreçte de   takımın tamamını asker diye tabir edilen  mücadeleci ve koşan oyunculardan kurduk” dedi.

TEK BİR ESKİŞEHİRSPOR  VAR 

Yönetim olarak özveriyle çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Çifter, “ Yönetim kurulumuz, takımın başarıya ulaşması için gece gündüz çalışıyor. Yeri geldiğinde sponsor buluyor. Yeri geldiğinde kaynak yaratmaya çalışıyor. Bu bizim özveriyle çalışmamıza  şehrin önde gelenlerin de bir nevi katkı bekliyoruz. Burada tek Eskişehirspor var. Bunun içinde herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor diye düşünüyorum. Ayrıca tek gelir kaynağımız olan kombinelerde taraftarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz” ifadelerine yer  verdi.

Muhabir: Burak Akın