Sezon başında yakalanan başarılı ivmeye dikkat çeken Çelik, alınan galibiyetlerin takımın moral ve motivasyonunu artırdığını belirtti.

‘Planladığımız 
Gibi Gidiyor’

Eskişehirspor’un sezon başlangıcındaki başarısına vurgu yapan Başkan Vekili Niyazi Çelik, "Sezona 3'te 3 yaparak başladık. Şu an her şey planladığımız gibi ilerliyor. Özellikle Kumluca ve Homurlu deplasmanlarında aldığımız galibiyetler bizim için çok değerliydi. Bunun yanında iç sahada Osmanlı 1453spor karşısında elde ettiğimiz farklı galibiyet, gelecek haftalar için büyük moral kaynağı oldu” dedi. Takımın elde ettiği başarıların, teknik ekibin ve oyuncuların sıkı çalışmasının bir sonucu olduğunu belirten Çelik, bu çıkışın devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Ayşe Ünlüce'den Es-Es için özel açıklamalar! Başkan Ayşe Ünlüce'den Es-Es için özel açıklamalar!

‘Dikkatli olmalıyız’

Niyazi Çelik, ligdeki rekabetin zorluğuna dikkat çekerek, geçen sezon yaşadıkları olumsuz deneyimlerden ders çıkardıklarını ifade etti. Çelik, "Bu lig hata götürmeyen bir lig. Geçen sezon bunu acı bir şekilde tecrübe ettik. Bu sezon şu an için her şey yolunda gidiyor ama dikkatli olmalıyız. Her maç, her puan çok kritik" dedi.
 

Muhabir: İsmail Yiğit