Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, “ Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürümüz Hikmet Çelik, bir kamu görevlisi ve devlet memuru, Adalet ve Kalkınma Partisi Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılmış. Bakanlık ve müdürlük çalışmaları hakkında bilgi vermiş. Yönetim kurulu toplantıları siyasi bir faaliyettir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa 7. Maddesine göre açıkça yasaklanmıştır. Amirlerinden icazet almış. Ben sayın Hikmet Çelik beyi bizim yönetim kurulu toplantımıza davet ediyorum” dedi.  

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

İYİ Parti'ye eleştiri 

İyi Partiyi de değerlendiren Yalaz, “Geçen hafta İyi Parti tarafından Odunpazarı ve Büyükşehir Belediyesi adayları açıklandı. Her yönüyle takip ettim. Net olarak kazanacaklarına dair bir umutlarının olmadığı anlaşılıyor. Kazanma umutları olmaksızın eğer ki amaçları seçim kaybettirmekse Eskişehir kamuoyunun buna müsaade etmeyeceklerini bilmeleri gerekmektedir.  İyi Parti seçmeni ve Eskişehir Halkı modern olan şehrimizi iktidara vermeyecektir. Biz buna İyi Parti seçmeninde izin vermeyeceğini çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Sakarya Gazetesi