Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Temmuz ayında enflasyona göre emekli maaşlarını yeniden değerlendireceklerini belirtti. Ayrıca, memurlara yapılan 6000 ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenleme hazırlıklarının tamamlandığını duyurdu. Recep Tayyip Erdoğan, ikinci yarıda enflasyonun düşeceğine olan inancını da vurguladı.

Adaletsizlik olarak nitelendirdiği küçük esnafın prim gün sayısındaki durumu düzeltmek için adımlar atacaklarını belirten Cumhurbaşkanı, verilen sözlerin takibini yapacaklarını ve ekonomik istikrarı sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kamuda tasarruf paketi geliyor Kamuda tasarruf paketi geliyor

Emekliler-4

Ayrıca, emeklilerin ve çalışanların hak ettikleri refah seviyesine ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Erdoğan, geçmişte verilen sözleri unutmadıklarını ve tutamayacakları sözleri asla vermediklerini belirtti.

Erdoğan ayrıca seçimlerin sadece şehirlerin yöneticilerinin seçilmesiyle sınırlı kalmayacağını, ülkenin siyasi geleceğini de belirleyeceğini söyledi. Gelecek dönemde Türkiye'yi daha da büyüterek sözlerini fazlasıyla tutacaklarını da ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi