Eskişehir'de çalıştırılan çocuklar ile ilgili bilgilendirme! Eskişehir'de çalıştırılan çocuklar ile ilgili bilgilendirme!

İstanbul'un Beşiktaş ve Kartal bölgelerinde faaliyet gösteren Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında yapılacak olan 50 işçi alımı ile işgücünü güçlendirecek. İlan, toplamda 10 farklı meslek dalında gerçekleştirilecek ve adaylar, İŞKUR tarafından belirlenen talep şartlarına uygun olarak Genel Müdürlük tarafından sözlü mülakat sınavıyla değerlendirilecek.

Yasal asgari ücretle işe başlanacak olan adaylar, 2 aylık deneme sürecinin ardından göreve başlatılacak. Ancak, kamu kurumlarından ihraç edilmiş ya da kamu haklarından mahrum olan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

Başvurular sonucunda yerleştirilen adaylar arasında atanma şartlarını taşımayan veya belirtilen süre içinde göreve başlamayanlar yerine, yedek listeden atama yapılabilir. Ayrıca, işe göndermede öncelikli olanlar kapsamında başvuranların lehine tek başına bir hak teşkil etmeyecek. Başvuru süreci ve detaylı bilgiler için resmi duyuruları takip etmeyi unutmayın.

Editör: Sakarya Gazetesi