Hamster Kombat ne zaman çıkacak? Hamster Kombat ne zaman çıkacak?

Yusuf Dikeç'in, elini cebine koyarak, gözünü kırpmadan ve ekipman kullanmadan yaptığı atışla gümüş madalya kazanması, izleyicilerin ilgisini çekmişti. Elon Musk’ın bu fenomen haline gelen videoya “Mükemmel” yorumunu yapması, Türk vatandaşlarının da dikkatini çekmişti.
Elon Musk, sabah saatlerinde “X” platformunda yaptığı başka bir paylaşımla tekrar ilgi odağı oldu. Yapay zeka teknolojisiyle oluşturulan videoda, Yusuf Dikeç gümüş madalyayı kazandığı atışının ardından cam şişedeki içeceğini yudumlarken görülüyor. Ünlü milyarder Musk, Dikeç'in X hesabını da takip etmeye başladı.

İlk paylaşımı 26 milyon görüntülendi

Öte yandan Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki başarısı sonrası sosyal medyada adı sıkça geçen Dikeç, hesabını açtıktan 3 gün sonra 200 bin takipçiye ulaştı. Dikeç'in ilk olarak paylaştığı "Merhaba X" mesajı 26 milyon kullanıcı tarafından görüntülendi.

Dikec 001

Dikeç, Elon Musk’ı İstanbul’a davet etti

Dikeç'in X hesabından yaptığı "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" mesajı ise şimdiye kadar 36 milyon görüntülenme aldı. Elon Musk da milli sporcuya "İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın büyük şehirlerinden birisi" yanıtını verdi.
 

Muhabir: İsmail Yiğit