Kuyumculukta kalite ve güvenin simgesi haline gelen firma, Eskişehir Kuyumcular Çarşısı'ndaki çok katlı mağazası ile bir ilke imza atmıştı. Şimdi ise Çamlıca’da açtığı 5. şube ile bu başarısını sürdürüyor.

Çamlıca Şubesi ile Eskişehir'e Değer Katıyor

Ercan Kardeşler Kuyumculuk'un Çamlıca’daki yeni mağazasının açılışına, Eskişehir iş ve siyaset dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel, ETO Başkanı Metin Güler, ETO Meclis Başkanı Halil Ara ve EOSB Başkanı Nadir Küpeli gibi isimler bu önemli açılışta yer aldı.

6 Ekim 2024 Eskişehir güncel altın fiyatları! 6 Ekim 2024 Eskişehir güncel altın fiyatları!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise açılışa katılamasa da gönderdiği tebrik telgrafı ile Ercan Kardeşler Kuyumculuk ailesine başarılar diledi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk kurucu ortağı ve Honda Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ercan açılışta yaptığı konuşmasında, Eskişehirlileri kuyumculuk sanatının en güzel örnekleri ile buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektöründe 40 yıla yaklaşan tecrübemizle, kalite ve güvenin simgesi olduk. Yeni açılan Çamlıca şubemizle de bu başarıyı devam ettireceğiz. 85 kişilik profesyonel ve güvenilir ekibimizle Eskişehir halkına hizmet vermekten onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Muhabir: İsmail Yiğit