Geçtiğimiz Salı günü Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda Eskişehirspor için bir üst kurul oluşturulma kararı alındığını açıklayan Entok ‘Belediye başkanları ya da onların belirleyeceği isimlerle, Eskişehirspor eski başkanları ve oda başkanlarından oluşacak bu üst kurul, Eskişehirspor’un geleceği için çalışmalar yapacak. Kaynak yaratma noktasında yönetime destekte bulunacak’ dedi.

Eskişehirspor’a güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalara başladığını söyleyen Başkan Adayı Entok ‘Herkesi kucaklayacak iddialı bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz. Biz de takımı üst lige çıkarmak için mücadele vereceğiz. Her kesimden, siyaseten herkesi kucaklayan ve siyaset yapmayacak bir yönetim oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Toplantıya kimler katıldı?

Eskişehirspor’un geleceğinin planlandığı toplantıya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Mevcut başkan Erkan Koca, Eski başkanlar Aydın Begiter, Ali Çelikoğlu, Sinan Özeçoğlu, Mehmet Şimşek, Mustafa Akgören, Mesut Hoşcan’ın yanı sıra Eskişehirspor eski yöneticilerinden Erdal Şahbaz ve Nihat Çuhadar katıldı.

Ulaş Entok isminde uzlaşıldı

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda, Eskişehirspor Başkan Adayı olarak İş insanı Ulaş Entok ismi konusunda uzlaşıldı. Aday olacağını söylenen mevcut başkan Erkan Koca ise aday olmayacağını açıklarken, yeni yönetime destek vereceğini söyledi.
 

Kaynak: Haber Merkezi