Teknik ekip, bu maçlarla takımın maç kondisyonunu artırmayı hedefliyor. Takımın performansını en üst seviyeye çıkarmak için her fırsat değerlendiriliyor. Yoğun bir antrenman programının yanı sıra hazırlık maçları da takımın fiziksel ve taktiksel gelişimi için büyük önem taşıyor.

Hazırlık maçında misafirperverlik ön planda! Hazırlık maçında misafirperverlik ön planda!

Taktiksel Antrenmanlar 

Eskişehirspor, sezon öncesi taktiksel antrenmanlarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Teknik ekip, oyuncuların hem fiziksel hem de mental olarak sezona hazır olmaları için detaylı bir program hazırladı. Hazırlık maçları ise bu sürecin en önemli parçalarından biri. Salı günü, Bursa temsilcisi Kestel Belediyespor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, bu maçtan çıkarılacak derslerle takımın eksiklerini gidermeyi planlıyor. Ardından, Perşembe günü Afyon'da 1966 Edremitspor ile kozlarını paylaşacak.

 Form Grafiği Yükseliyor

Eskişehirspor’un teknik ekibi, takımın fiziksel ve taktiksel form grafiğini hızla yükseltmeye odaklanmış durumda. Çift antrenman programlarıyla oyuncuların fiziksel kapasiteleri artırılmaya çalışılıyor. Özel maçlar, bu süreçte takımın sahadaki uyumunu test etmek için büyük bir fırsat sunuyor. Antrenmanlarda uygulanan taktiklerin sahada nasıl sonuç verdiği bu maçlarla gözlemleniyor. Bu da sezon öncesi eksiklerin giderilmesi için teknik ekibe önemli veriler sağlıyor.

Muhabir: Burak Akın