Uşakspor ile oynanan hazırlık mücadelesine Eskişehirspor;  Rasim Mutlu, Hüseyin Tokmak,  Cenk Özbey, Erdin Üzer,  Orhan Safa Barip, Gökhan Çamur,  Soner Özdemır,  Kerım Deler, Yakup Ekinci,  Cengizhan Avcı ve  Yakup Demirci on biri ile çıktı. 

Hedef şampiyonluk

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefiyle çıktığı yeni sezonda ilk adımı attı. Kırmızı-Siyahlılar, hazırlık maçında TFF 3. Lig ekibi Uşakspor'u  sahasında 3-2  mağlup etti.  Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Kırmızı Şimşekler ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Cengizhan Avcı'nın 12 ve 44’üncü dakikalarda kaydettiği  gollerle rakibine üstünlük kuran Kırmızı-Siyahlılar, ikinci yarıda ise rakibine yakalandı. 

Eskişehirspor çift antrenmanla çalıştı! Eskişehirspor çift antrenmanla çalıştı!

GOLLERİ KALEMİZDE GÖRDÜK 

Teknik direktör Ergun Ortakcı, ikinci yarıda farklı bir kadroya şans verirken, golleri de bu yarıda kalemizde gördük.  Konuk ekip önce 47’de Murat Torun ile farkı bire indirirken, 67’de Emre Karadağ skora 2-2 beraberliği getirdi. 

SON SÖZÜ EMİRHAN SÖYLEDİ 

Eskişehirspor’un genç yeteneklerinden Emirhan Harmancı, 89’da kaydettiği golle son sözü söylemiş oldu.  Bu golle 3-2 öne geçen Kırmızı Şimşekler, ilk hazırlık sınavından da  galibiyetle ayrıldı.  

RAKİP SAĞLIKSPOR OLACAK 

Uşakspor karşısındaki  futbolu beğeni toplayan Es-Es, ikinci hazırlık maçına Cumartesi günü  çıkacak. Siyah Kırmızılı ekibimiz,  Cumartesi günü saat 11:00'de Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bu defa  Süper Amatör Lig ekiplerinden  Sağlıkspor’u ağırlayacak. 

Kaynak: Haber Merkezi