Hazırlık Maçı İptal Edildi

Kırmızı Siyahlı ekip, son hazırlık maçını 28 Eylül Cumartesi günü Kütahya temsilcisi Tavşanlı Tepecik Spor ile yapmayı planlamıştı. Ancak Tavşanlı ekibinde yaşanan mali kriz nedeniyle futbolcu ödemeleri gerçekleşmedi. Bu sebeple, oyuncular sahaya çıkmayı reddetti ve hazırlık maçı iptal oldu. Eskişehirspor, bu gelişmeyle birlikte hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sezona Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlık maçının iptal edilmesi nedeniyle Eskişehirspor, cumartesi günü planlanan çalışmayı tesislerdeki antrenmanla geçirdi. Dün izinli olan takım, bugün itibarıyla yeniden topbaşı yaparak lig hazırlıklarına devam edecek. Teknik Direktör Ergun Ortakcı, oyuncu grubunu taktiksel ve teknik anlamda hazırlarken, şampiyonluk yolundaki hedeflerine ulaşmak için mental olarak da güçlü kalmalarını sağlıyor.

Eskişehirspor'un tribün efsanesi son yolculuğuna uğurlandı! Eskişehirspor'un tribün efsanesi son yolculuğuna uğurlandı!

 

Hedef 3 Puan

Eskişehirspor, sezonun ilk maçına 1 Ekim Pazar günü Antalya’da Kumluca Belediye Spor’un sahasında çıkacak. Kırmızı Siyahlı ekip, şampiyonluk parolasıyla sahaya inerek, deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Takımın moral ve motivasyonu oldukça yüksek. Bu sezonki hedeflerinin, Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu olduğu açıkça görülüyor. Eskişehirspor camiası, sezona iyi bir başlangıç yaparak, şampiyonluk yolunda güçlü bir adım atmayı planlıyor.

Muhabir: Burak Akın