Başkan Entok, sezona galibiyetle başlamak istediklerini belirterek, "Yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık, artık sahada söz futbolcularımızda" dedi.

Başkan Kazım Kurt’tan Es-Es açıklaması! Başkan Kazım Kurt’tan Es-Es açıklaması!

Takım Hazır

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, bu hafta sonu başlayacak lig maratonu öncesi, takımın hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Entok, sezon öncesi hazırlıkların tamamlandığını vurguladı. Artık sahada sözün futbolcularda ve her zaman yanlarında olan taraftarlarda olduğunu ifade eden Başkan, takımın büyük bir kararlılıkla sezona hazırlandığını belirtti.

 Hedef Üç Puan

Eskişehirspor, Pazar günü Kumluca Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde konuşan Başkan Entok, "Ergun Hocamızın önderliğinde iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Hedefimiz, bu zorlu deplasmandan iyi bir sonuç alarak sezona üç puanla başlamak" dedi. Entok, ilk maçtan itibaren takımın sahada ne kadar hazır olduğunu göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Kaliteli Kadro Kuruldu

Başkan Entok, yönetim olarak sezon öncesi yoğun bir çalışma süreci geçirdiklerini belirtti. Eskişehirspor’un geleceği için büyük adımlar attıklarını ifade eden Başkan, "Sil baştan bir kadro kurduk. Eskişehirspor’a yakışan, kaliteli ve güçlü oyuncuları kadromuza dahil ettik. Yönetim olarak biz üzerimize düşeni yaptık. Artık sahada söz futbolcularımızda" şeklinde konuştu.

Muhabir: Burak Akın