Üstünbaş, şu ana kadar imza aşamasına gelen bir oyuncu olmadığını, ancak transfer sürecinin Pazartesi gününden itibaren hız kazanacağını belirtti.

Yönetim, takımı Teknik Direktör Ergün Ortakçı’ya emanet etmiş durumda ve şimdi kadro planlamasına odaklanmış durumda. Başkan Ulaş Entok ve ekibi, tecrübeli teknik adam Ortakçı’nın verdiği rapor doğrultusunda kadroda düşünülen isimlerle görüşmelere başlayacak. Daha önce ön görüşme yapılarak fiyat araştırması yapılan oyuncularla, maliyetlerde indirime gidilmesi halinde masaya oturulacak.

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok iddialı konuştu! Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok iddialı konuştu!

İmza Aşamasında Olan Oyuncu Yok

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Üstünbaş, şu an imza aşamasına gelen bir oyuncunun olmadığını ifade etti. Üstünbaş, “Transfer piyasası oldukça yükselmiş durumda. 2 veya 3 milyon lira talep eden futbolcular var. Biz de öncelikle maliyet araştırması yapıyoruz. Verilebilecek rakamlara ulaşıldığında oyuncularla anlaşma sağlayacağız” dedi.

Listede Birçok İsim Var

Transfer listesinde birçok oyuncunun bulunduğunu belirten Üstünbaş, “Teknik Direktörümüz Ergün Ortakçı ile birlikte listemizde yer alan oyuncularla ön görüşmeler yaptık. Şu anda transferinde ilerleme kaydettiğimiz yedi oyuncu var. Hocamız pazartesi günü Eskişehir’e gelecek ve tesislerimizde yapacağımız toplantıda son durumu değerlendireceğiz” diye konuştu.

Aceleci Davranmayacağız

Transfer sürecinde aceleci davranmayacaklarını vurgulayan Üstünbaş, “Sezonun başlamasına yaklaşık dört ay gibi bir süre var. Bu süreçte aceleci davranmak istemiyoruz. Taraftarımızdan bu konuda sabırlı olmalarını istiyoruz. Eskişehirspor ve camiayı hedefe taşıyacak oyuncuları kadromuza katmak için çalışıyoruz” dedi.

Muhabir: Burak Akın