Eskişehirspor yönetimi, yeni sezon dair kadro planlamasına devam ediyor. Siyah Kırmızılılar, bu hafta içi de prensipte anlaşma sağladığı en az üç oyuncuya daha imza attırmayı planlıyor. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren   Teknik Asbaşkan Safa Üstünbaş, öncelikli olarak TFF’nin statüyü açıklamasını beklediklerini ifade ederek “Kafamıza göre transfer yapıp da, statü açıklandığında ter köşe olmak istemiyoruz. Statüyü gördükten sonra biz de transferimizi ona göre yöne vereceğiz” dedi. 

8 isim

 Şuan 8 isme imza attırdıklarını ifade eden Üstünbaş, “Öncelikle kadro iskeletini kurmaya çalıyoruz.  Şuana kadar 8 oyuncu kadromuza attık ama bu yeterli değil. Transfer çalışmalarımız bu hafta içi itibariyle devam edecek.   Öncelik olarak   stoper, forvet ve ön libero mevkilerine   üç oyuncu daha alacağız.  Bu üç transfere de imza attırdıktan sonra  kadro iskeleti büyük ölçüde oluşmuş olacak. Şuan acil olarak bu üç mevkie transfer yapmayı planlıyoruz.   Kalan bölgeler içinde U19 takımımızdan oyuncular bakacağız.  Yeterli gördüğümüz isimleri A takıma dahil edeceğiz. Akabinde Temmuzun sonuna kadar transfere devam edeceğiz” dedi. 

Eskişehirspor'un o maçı iptal edildi! Eskişehirspor'un o maçı iptal edildi!

TFF bekleniyor

 Statünün açıklanmasını beklediklerini belirten Üstünbaş, “Önümüzde bir federasyon seçimi var.  TFF’de haliyle yeni sezon kitapçığını açıklamak için bu seçimi bekliyor.  Bizde  açıklanacak olan statüye göre transferimize yön vereceğiz.  Kaç tane genç oyuncu olacak, kadro da kaç doğumlu futbolcu yer alacak bunların hiç biri  belli değil daha.  Kafamıza göre transfer yapıp da, statü açıklandığında ter köşe olmak istemiyoruz. Statüyü gördükten sonra biz de transferimizi ona göre yöne vereceğiz. Şuan acelemiz yok” dedi. 

Sponsorluk anlaşması

Sponsorluk konusuna da değinen Üstünbaş, “Eti  ile şuan göğüs sponsorluğu anlaşmamız oldu.  ETİ Ailesi’ne verdikleri  destekler için bir kez daha camiamız adına teşekkür ediyoruz. Bunun dışında  Sırt, kol, şort  bölgeleri için görüştüğümüz  firmalar var. Bu görüşmelerde netleştiğinde kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi. 
 

Muhabir: Burak Akın