Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, merakla  beklenen transfer  gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.  Transfer de  hata yapmamak için ince eleyip sık dokuduklarını yineleyen Başkan Entok, “ Bildiğiniz üzere geçtiğimiz, haftayı 8 oyuncuya resmi sözleşme imzalamıştık. Bu hafta ise biraz frene bastık. Transfer de aceleci davranarak hata yapmak istemiyoruz. Alternatifli bir transfer listemiz var. Bu konu da ince eleyip sık dokuyoruz. Bütçemizin elverdiğince inşallah  transfere bu hafta içinde devam edeceğiz” dedi. 

İki isimde listede var
 

Gündeme gelen Murat Kara ve Cengiz Avcı transfer söylentileri içinde konuşan  Başkan Entok, “Her iki oyuncu da  bu ligde kendi rüştünü ispatlamış iyi oyuncular.  Eskişehirspor’a sadece  Cengizhan değil, bir çok oyuncu gelmek istiyor.   Evet her iki isimde transfer listemizde var. Özelikle Cengizhan Avcı, bize gelmek istiyor.  Eğer şartlarda anlaşma sağlanırsa olabilir. Ayrıca Murat Kara’da Ergun Hocamızın eski öğrencisi. Kendisiyle  görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. 

ES-ES taraftarıyla 3'üncü hafta buluşacak ES-ES taraftarıyla 3'üncü hafta buluşacak

Karakterli kadro

Kadroyu karakterli oyunculardan oluşturmak istediklerini aktaran  Entok, “Ayrıca bu isimler dışında listemiz de bir çok oyuncu var. Her gün 30’un üzerinde oyuncuyla görüşüyoruz diyebilirim. Ama biz mevkilerinde iyi olduğu kadar Eskişehirspor’u benimseyecek ve bizi hedefe götürecek  olan  karakterli oyuncuları  kadromuza katmaya çalışıyoruz. Yoksa dediğim gibi Eskişehirspor’a  bir çok futbolcu gelmek istiyor ” ifadelerine yer verdi. 
 

Muhabir: Burak Akın