Eskişehirspor yönetimi, yeni sen öncesi güçlü bir kadro kurmak adına çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Şu ana kadar 40’ın üzerinde futbolcu ile ön görüşme yaparak maliyet araştırmasında bulunan Başkan  Ulaş Entok ve ekibinin önümüzdeki günlerde  transfere  hız vermesi bekleniyor. Transfere dair konuşan Başkan Ulaş Entok, Eskişehirspor’a gelmek isteyen  bir çok oyuncunun olduğunu söyledi. 

Kapsamlı liste

Ellerinde  kapsamlı bir transfer listesinin olduğunu belirten  Başkan Entok, “ Eskişehirspor’a gelmek isteyen oyuncu çok. Bizim de elimizde kapsamlı bir listemiz var. Teknik direktörümüz Ergun hoca geçtiğimiz günlerde  şehre geldi ve yöneticilerimiz başta olmak üzere Transferden sorumlu Teknik Asbaşkanlar Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter ile bir araya gelerek değerlendirme yaptılar” dedi.

Es-Es'i hareketli günler bekliyor! Es-Es'i hareketli günler bekliyor!

Maliyet araştırması

Oyuncuların hakkında maliyet araştırmasına devam edildiğini belirten Entok, “Resmi imzalar önümüzdeki haftadan itibaren başlayabilir. Transfer döneminin henüz başı. Oyuncularda yüksekten uçuyor. Gelmek isteyen ve haber yollayanlar var. Ama araştırmadan ve tam karar vermeden alacak oyuncu yok” dedi.

eskisehirspor-3

"Boşa harcayacak paramız yok"

Transferde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayan Entok, “Bizim boşa harcayacak bir kuruşumuz bile yok. Bu nedenle de acele etmiyoruz. Amacımız bizi hedefe taşıyacak bir kadro oluşturmak” ifadelerine yer verdi. 
 

Muhabir: Burak Akın