Tecrübeli kaleci Es-Es için hazır! Tecrübeli kaleci Es-Es için hazır!

Son yıllarda sportif başarıyı bir türlü  yakalamayarak  Bölgesel Amatör Lig’e kadar  Eskişehirspor’da  genel kurula sayılı günler kala gelişmeler dikkatle takip ediliyor. Siyah Kırmızılı  Camia ise, kulübü  ileriye taşıyacak güçlü bir yönetim  istiyor. 

Seçim kararı

Kırmızı Şimşekler, bu sezon çok yaklaştığı şampiyonluğu  son haftalar da yaptığı  puan kayıpları sonrası rakibi Polatlı Belediyespor’a hediye etmişti.  Yaşanan sportif başarısızlığın ardından mevcut Başkan Erkan Koca’da  seçim kararı almıştı. 

Ön plana çıktı

Yaşanan gelişmelerin ardından  Eskişehir belediye başkanları  sürpriz bir şekilde  Eskişehirspor’a destek amacıyla  şehrin öne gelen isimlerini ve Eskişehirspor eski başkanlarını topladı.  Ortak kararla da  başkan adayı olarak Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği Ulaş Entok ön plana çıktı. 

Dosya desteği

Vakit kaybeden yeni yönetim listesi hazırlıklarına başlayan Başkan Adayı Entok’un ise listeyi  oluşturmak için yoğun mesai harcadığı ve yönetimi maddi  anlamda güçlü isimlerden kurmak istediği öğrenildi.  Üç belediyenin ise   Siyah Kırmızılı kulübe nakti yardımdan çok  transfer yasağı getiren dosyaları  çözme konusunda yardım edeceği gelen bilgiler arasında. (Spor Servisi)

Merakla bekleniyor

Mevcut Başkan Erkan Koca’nın ise yakın çevresine yaklaşık 50-60  Milyon gibi bir bütçenin hazır olduğunu söylediği kulislerde dolaşıyor. Yaşanan bu gelişmelerin ve söylemlerin ışığında 2 Haziran Pazar günü yapılacak Olağan Mali ve Olağanüstü seçimli genel kurulda yaşanacakları camia merakla bekliyor.
 

Kaynak: Haber Merkezi