Kırmızı Şimşekler, 2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) tek hedef olarak şampiyonluğu belirledi. Geçtiğimiz sezonki kadrosunu tamamen yenileyen siyah-kırmızılı ekip, taraftarlarının karşısına yepyeni bir kadro ile çıkacak. Takım, güçlü bir başlangıç yaparak sezon boyunca başarılı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

Es-Es hazırlık için Edremitspor karşısında! Es-Es hazırlık için Edremitspor karşısında!

Önemli isimler

Yönetim, dış transferde oldukça aktif bir dönem geçirdi ve kadroyu güçlendirmek için birçok yeni oyuncuyla anlaşma sağladı. Kırmızı Şimşekler, Rasim Mutlu, Orhan Safa Barip, Bahadır Bilen, Yakup Ekinci, Yakup Demirci, Soner Özdemir, Hüseyin Tokmak, Necati Önal, Cengizhan Avcı, Umut Can Gökdemir, Kubilay Yıldırım ve Murat Kara gibi isimleri kadrosuna kattı. Bu transferlerle takım, hem tecrübe hem de dinamizm kazandı.

ESKİŞEHİRSPOR-4

Yuvada kaldılar

Yönetim ve teknik kadronun isteği doğrultusunda, geçtiğimiz sezondan defans oyuncusu Erdin Üzer, kanat oyuncusu Uğurcan Semizoğlu ve kiralık olarak forma giyen defans oyuncusu Arda Okumuş kadroda tutuldu. Bu oyuncuların takımda kalması, yeni sezonda tecrübe ve istikrar açısından büyük önem taşıyor.

Genç yetenekler

Eskişehirspor U19 takımından kaleci Sadullah başta olmak üzere Hasan Şen, Enes Alihan Çatalkılıç, Arda Beker, Kaan Kukaroğlu, Emirhan Harmancı ve Berke Önal, A takımla birlikte kampa katılacak. Bu genç oyuncular, kamp sürecinde kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar. Kamp sonunda teknik heyet, bu oyuncularla ilgili nihai raporunu sunacak.
 

Muhabir: Burak Akın