Üstünbaş, “ilk olarak her bölgeye 6-7 kaliteli isim alarak takımın iskeletini kurmak istiyoruz. Seçim sonrasında da alınacak kararlara göre transfer planlamamıza yön vereceğiz” dedi. 
Yeni sezon planlamasına dair  transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor yönetimi, önümüzdeki günlerde prensip anlaşmasına vardığı  en az 5-6 oyuncuya resmi sözleşme imza attırmayı planlıyor.   Dün itibariyle   Eskişehir’e gelen Teknik Direktör Ergun Ortakcı ile bir görüşme yaparak  transfer hakkında fikir alış verişi yapan  transfer komitesinin, birkaç günde prensipte anlaşılan isimleri Eskişehir’e davet ederek anlaşmayı resmiyet dökeceği öğrenildi. 

Eskişehirspor'da o isimler kalmaya sıcak bakmıyorlar! Eskişehirspor'da o isimler kalmaya sıcak bakmıyorlar!

SON GÖRÜŞMLER 

Transfere dair bilgi veren Teknik Asbaşkan Safa Üstünbaş, transferde aceleci davranarak hata yapmak istemediklerini yineledi.  Şuan 5-6 oyuncuyla prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Üstünbaş, “ Prensipte anlaştığımız oyuncular var.  Bu oyuncuları önümüzdeki günlerde Eskişehir’e davet ederek son görüşmelerimizi yapacağız” dedi. 

‘TFF SEÇİMİNİ BEKLEYECEĞİZ’ 

 İlk etapta 6-7 oyuncu alarak daha sonra  18 Temmuz’da yapılması planlanan federasyon seçimini  bekleyeceğiz. Bilindiği üzere şuan liglere dair  hiçbir şey değil. Bizde ilk olarak her bölgeye 6-7 kaliteli isim alarak takımın iskeletini kurmak istiyoruz. Seçim sonrasında da alınacak kararlara göre transfer planlamamıza yön vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
 

Muhabir: Burak Akın