Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor! Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor!

Yönetim Kurulu Üyesi Safa Üstünbaş, teknik direktör sorununu bu hafta sonuna kadar çözmeyi planladıklarını açıkladı.

Hedef Şampiyonluk!

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Başkan Ulaş Entok ve ekibi, öncelikli olarak teknik direktör sorununu çözerek transfere odaklanmayı hedefliyor.

Görüşmeler Devam Ediyor

Daha önce 5-6 teknik adamla görüşerek fikir alışverişinde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Safa Üstünbaş, bu hafta sonuna kadar teknik direktörlük için bir isimle anlaşmayı planladıklarını ifade etti. Üstünbaş, 3-4 teknik adamla görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Şu anda görüştüğümüz teknik direktörler var. Bizi şampiyonluğa taşıyacak ve maliyetler açısından bizi zorlamayacak isimlerle temas halindeyiz. Cuma'ya kadar teknik direktör sorununu çözeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Transfer Listesi Hazır

Kadro planlaması hakkında da bilgi veren Üstünbaş, "Elimizde iyi oyunculardan oluşan bir transfer listemiz var. Ama önceliğimiz teknik direktör. Bu konuyu çözdüğümüz takdirde oyuncu görüşmelerine başlayacağız. Polatlı'da şampiyonluk yaşayan Uğur Yalçın ve Cengizhan Avcı ile bir temasımız olmadı ama transfer listemizde yer alıyorlar. Ayrıca mevcut kadrodan da Sergen Şakirler ve Hayrettin Cengiz ile yeniden çalışmak istiyoruz. Kendilerine tekliflerimizi ilettik ve cevaplarını bekliyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Burak Akın