Eskişehirspor'dan farklı galibiyet Eskişehirspor'dan farklı galibiyet

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girmeye hazırlanan Eskişehirspor’da transfer  çalışmaları da bu doğrultuda devam ediyor. Kulübün yönetim kadrosu, takımı hedefe ulaştıracak bir kadro oluşturmak için yoğun mesai harcıyor. Şimdiye kadar 10 oyuncuyla resmi sözleşme imzalayan transfer komitesi, bu sayıyı artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İki isim imzaya gelecek

Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstübaş, transfer süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kulübün hedeflerine uygun oyuncuları kadroya katmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Üstübaş, bugün ve yarında imzaların devam edeceğini ifade etti. Üstünbaş, “Bugün Necati Önal imzaya gelecek. Yarın da  bir kanat oyuncusuyla daha sözleşme imzalamayı planlıyoruz” dedi. 

Görüşmeler sürüyor

Görüşmelerin  devam ettiği oyuncular hakkında bilgi veren Üstünbaş, “ Gökhan Çamur, Kerim Deler, Murat Kara ve Ömercan  Aslan ile temaslarımız devam ediyor. Bu oyuncuların içinde Murat Kara ile  ödeme tablosu konusunda uzlaşmaya çalışıyoruz. Kendisi  ödemenin yüzde 80’lik kısmını  hemen istiyor. Bizde bu şekilde olamayacağını ifade ettik. Ömercan Aslan ise ailesinden dolayı Bulancak’ta kalmak istediğini bize iletti.  Bulancakspor ile bir anlaşma olmadığı takdirde bize dönüş yapabileceğini dile getirdi. Şuan bu isimler arasında imzaya yakın olan yok” dedi.
 

Muhabir: Burak Akın