Yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor yönetimi, bu kapsamda kritik bir toplantı yaptı. Teknik Direktör Ergün Ortakçı, Eskişehir’e gelerek yöneticilerle transfer stratejilerini masaya yatırdı.

Toplantı sonrası bilgi veren Asbaşkan Safa Üstünbaş, "Hocamız Ergün Ortakçı, yönetim kurulu üyemiz Berkay Çifter ve ben, transferde atılacak adımlar hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdik. Mevcut transfer listemizi değerlendirerek ortak bir akılda buluşmaya çalıştık. Amacımız, Eskişehirspor’u hedeflerine taşıyacak oyuncu grubunu oluşturmak. Bu süreçte her detayı titizlikle inceliyoruz" dedi.

Hazırlık maçında misafirperverlik ön planda! Hazırlık maçında misafirperverlik ön planda!

Üstünbaş, önümüzdeki günlerde somut adımlar atılacağını belirterek, "Hocamızın isteği ve onayı doğrultusunda kadromuza katmak istediğimiz oyuncularla görüşmelere başlayacağız. Önceliğimiz maliyetleri araştırmak. Oyuncular teklif ettiğimiz şartları kabul ederse imza sürecine geçeceğiz. Ancak şu an için anlaştığımız ve imzaya yakın bir isim bulunmuyor" ifadelerini kullandı.


 

Muhabir: Burak Akın