Eskişehirspor’da  kurulacak üst kurulun çalışmaları merakla bekleniyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin başkanlığında belediye başkanları Kazım Kurt ve Ahmet Ataç  liderliğinde yapılan toplantılarda gündeme gelen Üst Kurul  heyeti  ilk olarak, siyah kırmızılı kulüpten alacağı bulunan isimlerle karşılıklı birebir görüşme gerçekleştirerek biran önce kulübün içinden çıkılmaz mali tablosunu düzeltmek için adımlar atacak.

Eskişehirspor çift antrenmanla çalıştı! Eskişehirspor çift antrenmanla çalıştı!

Yoğun mesai

Borçların silinmesiyle ilgili olarak Üst Kurul şehirde kapı kapı gezerek hem borçların silinmesi için yoğun mesai harcayacak, hem de Eskişehirspor’a maddi ve manevi destek arayışlarına öncülük edecek. Yapılacak ziyaretler ve görüşmeler sonrasında yarı yarıya indirilmesi halinde yeni yönetimde hem rahat bir nefes almış olacak. 

Yönetim karışmayacak

Başlatılması planlanan ‘borç silme’ işlemiyle ilgili olarak Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok ve ekibi söz konusu olaya karışmayacak. Yönetim bu süreçte  kadro planlamasına odaklanacak. Bilindiği üzere daha önceki dönemlerde Eskişehirspor’da yöneticilik yapan Mehmet Şimşek, Selim Demircoğlu, Erdal Şahbaz, Hakan Sayın ve antrenör Serdal Eroy,  alacaklı isimlere çağrı bulunarak alçaklarını silmelerini istemişti.   
 

Kaynak: Haber Merkezi