Entok, takımın yeni sezona hazırlandığını ve güçlü bir kadro oluşturduklarını belirtti. Bu sezon, Eskişehirspor’un hedefi büyük ve bu hedef doğrultusunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 Büyük Hedefler

Başkan Entok, Eskişehirspor’un yeni sezona iddialı bir giriş yapacağını vurguladı. Yönetim ve teknik heyetin ortak çalışmaları sonucunda, başarılı bir kadro kurduklarını ifade etti. Bu sezon, sadece sahada değil, altyapıya verilen önemle de dikkat çekeceklerini belirten Entok, genç oyuncuların takıma entegrasyonunun önemli bir parça olduğunu söyledi.

Kararlı Mücadele

Eskişehirspor, bu sezon zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek. Başkan Entok, her maçın büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Grubun zorlu rakiplerden oluştuğunu kabul etmekle birlikte, Eskişehirspor’un bu zorlukların üstesinden gelebilecek kapasitede olduğunu dile getirdi. Entok, her maçta en iyi şekilde mücadele edeceklerini ve sonuç ne olursa olsun hedeflerinden sapmayacaklarını belirtti.

Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor! Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor!

Ulaş Entok’un Kararlılığı: "Rakibimiz Kim Olursa Olsun"

Başkan Ulaş Entok, rakiplerin kim olduğunun önem arz etmediğini, Eskişehirspor’un her durumda sahaya çıkıp galibiyet için mücadele edeceğini ifade etti. Takımın, her türlü zorluğa rağmen amacından sapmayacağını ve sezon boyunca bu hedef doğrultusunda kararlılıkla ilerleyeceğini belirtti.

Muhabir: Burak Akın