Es-Es yoğun şekilde hazırlanıyor! Es-Es yoğun şekilde hazırlanıyor!

Taraftara Kombine Çağrısı

Başkan Vekili Niyazi Çelik, Eskişehirspor’un her zaman taraftar desteğine güvendiğini vurguladı. Şu an kombine satışlarının yavaş ilerlediğini belirten Çelik, "Taraftarımız her zaman kulübümüzün yanında olmuştur. Ancak, şu an satışlar beklediğimizden yavaş ilerliyor. İnanıyorum ki ilerleyen günlerde taraftarımız yine görevini yerine getirecek ve bu yolda bizi yalnız bırakmayacak" dedi.

Askıda Kombine Kampanyası Başlatıldı

Eskişehirspor yönetimi, taraftara destek çağrısını sadece sözle değil, somut adımlarla da destekliyor. Özellikle durumu müsait olmayan öğrenciler için “Askıda Kombine” kampanyası başlatıldı. Başkan Vekili Niyazi Çelik, öğrencilere yönelik bu kampanyanın önemine değinerek, "Öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu kampanyayı başlattık. Yönetim olarak her birimiz beşer adet kombine alarak destek verdik. Şu ana kadar 300 adet kombine toplandı. Bu kampanyaya şehrimizin önde gelen isimlerini de davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskisehirspor Sincanspor

Loca Satışlarında Son Durum

Eskişehirspor yönetimi, sadece kombine değil, loca satışlarıyla da kulübe destek sağlıyor. Başkan Vekili Niyazi Çelik, loca satışlarının büyük ölçüde tamamlandığını belirterek, "Loca satışlarımızda büyük bir ilerleme kaydettik. Şu an itibariyle sadece 3 locamız kaldı. Kulübümüze destek veren tüm Eskişehirspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Muhabir: Burak Akın