Takımın yeni sezon hedeflerini dile getiren Entok, "Eskişehirspor’un bulunduğu ligden hiçbirimiz memnun değiliz. Bu sezon, kucaklaşma ve sabır sezonu olacak. İnşallah sonu güzel olacak" dedi. Yönetim kurulu ile birlikte takımın ilk antrenmanını takip eden Entok, taraftara umut dolu mesajlar verdi.

Özveriyle Çalışıyoruz

Yeni sezonun Eskişehir camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Entok, "Göreve geldiğimiz günden bu yana özveriyle çalışıyoruz. Tüm takımımızla birlikte yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Futbolcularımız artık sahaya çıktı. Allah sakatlık göstermesin. Eskişehirspor’un bulunduğu ligden memnun değiliz ama bu sezondan umutluyuz" şeklinde konuştu.

Eskişehirspor'da hazırlıklar hız kesmiyor! Eskişehirspor'da hazırlıklar hız kesmiyor!

B A Ş K A N-24

Transfer Süreci Devam Ediyor

Transfer süreci hakkında da bilgiler veren Entok, "Takımımıza mutlaka yeni oyuncular katacağız. Hocamızın raporları doğrultusunda hareket ediyoruz. Özellikle kaleci transferi üzerinde duruyoruz ve bu konuda görüştüğümüz isimler var" dedi. Entok, Eskişehirspor’un hedefleri doğrultusunda takımı güçlendirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Stadyum Konusu Gündemde

Stadyum konusuna da değinen Ulaş Entok, "Stadyumda bazı ufak tefek pürüzler var. Amatör kulüp statüsünde olduğumuz için bize bir saha tahsis edilecek. Ancak biz maçlarımızı Atatürk Stadyumu’nda oynamak istiyoruz. O stadyum Eskişehirspor’un maçlarını oynaması için yapıldı. Milletvekilimiz Nebi Hatipoğlu da bu konuda görüşmelerini sürdürüyor" açıklamasında bulundu.

Muhabir: Burak Akın