Eskişehir adına profesyonel liglerde 12 hakem görev yapacakken, Bölgesel Liglerde ise 15 hakem sahada olacak.

Eskişehirli kaleci 1'inci Lig'e transfer oldu Eskişehirli kaleci 1'inci Lig'e transfer oldu

Süper Lig'de geçen sezon olduğu gibi Turgut Doman başhakem olarak görev alacak, yardımcı hakem ise Ali Tuna olacak. A Klasman hakemlerimiz Süleyman Bahadır ve A Klasman yardımcı hakemimiz Ramazan Ufuk Avdaş, B Klasman hakemimiz Semih Kurt ve B Klasman yardımcı hakemlerimiz Alp Osman Karaosmanoğlu, Bedirhan Soydemir ve Ömer Yasin Gezer de yeni sezonda görev alacak isimler arasında yer alıyor.

C Klasman

C Klasman Bölgesi'nde de görev yapacak hakemlerimiz de belirlendi. Tolga Tuna C Klasman hakemi olarak sahada olacak, ona Eren Dahak, Merve Turan ve Semih Kocaman da C Klasman yardımcı hakemleri olarak eşlik edecekler. Yeni sezon için bu hakemlerimizin performansları ve katkıları merakla bekleniyor.

15 isim

Eskişehir'den Bölgesel Lig Hakemleri olarak toplam 15 hakemimiz görev alacak. Kadın Bölgesel Lig hakemi Burcu Özdemir, yardımcı hakem olarak da Ayşegül Çentinkaya sahada yer alacaklar. Erkek Bölgesel Lig hakemleri ise Berkay Şengel, İbrahim Aksungur ve İsmet Yılmaz olacak. Yardımcı hakemler ise Abdurrahim Ay, Ahmet Çakmak, Atahan Kandır, Furkan Kurtay, Furkan Küçük, Hamza Şener, Mert Yetim, Saffet Temiz ve Umut Avdaş olarak görev yapacaklar. Yeni sezon için bu hakemlerimizin başarılı ve adil yönetimleriyle birlikte futbol sahalarında olmaları bekleniyor

Muhabir: İsmail Yiğit