İddiaya göre Hizmet İçi Eğitim kapsamında görev alan ve isim listelerini düzenleyen Kader Tetik, ilgili bölüm ve birimlerden isim listesi isteyerek personellerin bu eğitime katılmasını gerektiği konusunda bilgilendirdiğini söyledi. Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan bir personelin eğitime katılmadığını ve tespit edildiğini belirtti.

SOLDAKİ ADAM

H.S

'Haddini bildiririm'

Kader Tetik, işinin gereği katılmayan personeli ilgili müdürlerine bildirdiğini ifade etti. Eğitimlerden sonra Kader Tetik, Yazı İşleri Müdürünün odasına gittiğini söyledi. O sırada Yazı İşleri Müdürünü arayan üst düzey görevli H.S’nin “Söyleyin o kadına ayağını denk alsın. Ona ben haddini bildiririm. Ne gerekiyorsa yaparım” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

1 yıl boyunca

Üst düzey görevli H.S’nin bir yıl öncesinde de Valilikte Şehit Yakınları için ayrılan otopark yerine aracını park eden Kader Tetik’i sorun ettiği, bu mobinglerin çeşitli şekillerde devam ettiği iddia ediliyor. 9 Ekim 2004 tarihinde Şehit Astsubay Üstçavuş İsmail Tetik Şırnak Cudi Dağı’nda şehit olmuştu. Kader Tetik, dönemin Valisi Kadir Çalışıcı tarafından valilikte işe alınmıştı.  Kader Tetik, ilgili makamlara ve kurumlara şikayette bulundu, çözüm bekliyor. 

Haber: Ömer Faruk Mengi 

Eskişehir'e müjde: Halk Lokantası açılıyor! Eskişehir'e müjde: Halk Lokantası açılıyor!

Editör: Sakarya Gazetesi