Eskişehir Hava Durumu: 16 Eylül 2024 Pazartesi

16 Eylül 2024 Pazartesi günü, Eskişehir’de hava az bulutlu olacak. Gün boyunca sıcaklık 32°C seviyesinde seyredecek. Şehir genelinde rüzgar hafif esecek ve nem oranı düşük kalacak. Bu sıcaklık, yazın son demlerini yaşatan bir günün habercisi.

Hamster Kombat ne zaman çıkacak? Hamster Kombat ne zaman çıkacak?

Eskişehir Hava Durumu: 17 Eylül 2024 Salı

17 Eylül Salı günü ise sıcaklık önemli ölçüde düşecek. Hava durumu açık ve güneşli olacak. Maksimum sıcaklık 25°C olarak tahmin ediliyor. Geceleri ise sıcaklık daha da düşerek serin bir hava yaratacak. Sonbaharın etkilerini hissettirmeye başladığı bu dönemde, gündüz sıcaklıkları oldukça ideal olacak.

Eskişehir Hava Durumu: 18 Eylül 2024 Çarşamba

18 Eylül Çarşamba günü, hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 25°C seviyelerinde kalacak. Özellikle sabah saatlerinde hafif rüzgarlar ve serin bir hava etkili olacak. Gün içinde bulutlar aralıklarla gökyüzünde kendini gösterecek ancak yağış beklenmiyor.

Eskişehir Hava Durumu: 19 Eylül 2024 Perşembe

19 Eylül Perşembe günü, Eskişehir’de hava durumu parçalı bulutlu olarak devam edecek. Maksimum sıcaklık yine 25°C olacak. Bu, açık hava etkinlikleri için ideal bir gün sunacak. Özellikle akşam saatlerinde hafif rüzgarlar ile birlikte serin bir hava hakim olacak.

Eskişehir Hava Durumu: 20 Eylül 2024 Cuma

20 Eylül Cuma günü, Eskişehir’de hava az bulutlu olacak ve sıcaklık 26°C seviyesinde seyredecek. Güneşin tekrar yüzünü göstermesiyle birlikte, hafta sonuna doğru hava bir miktar ısınacak. Hafta sonu planları yapanlar için bu durum, güzel bir fırsat sunacak.

Muhabir: Burak Akın