Eskişehir’in merkezinde ‘Tırnakçı Kadınlar’ can yakmaya, çok sayıda kişiyi dolandırmaya  devam ediyor. Kadınlar, işlek caddelerin başlarında çeşitli bahanelerle, yoldan çevirdikleri erkeklerden para istiyorlar. Bazen tırnakçılık taktiği ile bazen falcılıkla paralarını alıyorlar.

Yetkililer göreve

Bu kadınların zaman zaman cinsel ilişki teklif ettikleri de iddia ediliyor. Pek çok vatandaşın bu kişiler nedeniyle mağdur olduğu öğrenildi. Vatandaşlar bu konuda yetkilileri göreve çağırıyor.

Tehdit ediyorlar 

Bu kişiler kandırıldıklarını anlayan ve polis çağırmak isteyen kişilere de, “Çağırsan bizi taciz etti tecavüze kalkıştı deriz’ diyerek korkutuyorlar. 

BEKLİYORLAR-1

Bekliyorlar: Ağlarına düşürmek istedikleri erkekleri böyle bekliyorlar

YOLDAN ÇEVİRİYORLAR-1 

Çeviriyorlar: Vatandaşları yoldan çevirip ikna etmeye çalışıyorlar.

Eskişehir 'de tramvaylarda 'Volkan Konak'  esintisi Eskişehir 'de tramvaylarda 'Volkan Konak' esintisi

WhatsApp Image 2023-10-06 at 13.00.45 (1)

Kenara çekiyorlar: Çevirdikleri kişileri kenara ve tenha yerlere çekiyorlar.

Tırnakçılık nedir?

Vereceği bir para destesindeki bir banknotu iki defa saymak veya verdiği bozuk parayı sayarken tırnak mârifetiyle parayı fark ettirmeden almak.

Editör: Sakarya Gazetesi