Kötü koku ihbarına gittikleri evden 3 kamyon çöp çıkardılar Kötü koku ihbarına gittikleri evden 3 kamyon çöp çıkardılar

Görüntülü aramış

Olay 31 Mart 2023 tarihinde Uluönder Mahallesi Ümran Sokak'ta birlikte yaşadıkları evde meydana geldi. Atila S.'nin iddiasına göre Elena'nın telefonuna eski eşi Andrey'den mesaj geldiğini gören Atila S., Elena'dan telefonunun kilidini açmasını istedi. Kilidi açan Elena, ardından lavoboya girdi. Andrey'den iş makinası fotoğrafı geldiğini gören Atila S., bunun gizli bir mesaj olduğunu düşünerek görüntülü aradı.

'Eline bıçak aldı'

Telefonu açan Andrey'in, Elena'nın Rusya'daki evinin yatak odasında olduğunu gördüğünü söyleyen Atila S., Andrey'in Türkçe ve Rusça karışık olarak, "Ben Elena'yı seviyorum, o buraya geri gelecek' dediğini iddia etti. Daha sonra telefonu lavobodan çıkan eşi Elena'ya gösteren Atila S., aralarında tartışma başladığını iddia etti. Tartışmaya salonda devam ettiklerini söyleyen Atila S., "Elena bana hakaretler etti, 'Ben özgür bir insanım istediğimle görüşürüm' dedi. Daha sonra mutfağa giderek eline bıçak aldı” dedi.

Telefonu incelenecek 

Atila S, “Ona engel olmaya çalışırken elimden yaralandım. Nasıl oldu bilmiyorum bıçak karnına girmiş. Zaten sonrasını hatırlamıyorum bile. 10 dakika evin içinde dolaşarak kendime geldim. Önce ablamı aradım. Daha sonra da 112'yi kendim aradım. Böyle olmasını istemezdim. Çok pişmanım böyle olmasını istemezdim Ben eşimi çok seviyordum. Beni çok tahrik etti" ifadelerini kullandı. Duruşma 30 Kasım'a ertelenirken, eksiklerin giderilmesi ve Elena'nın telefonunun incelenmesine karar verildi.

Haber: Mücahit Toy

Editör: Sakarya Gazetesi