Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı tornet etkinliğine, festivale katılan sanatçılar ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tornet etkinliği nedeniyle, Kemal Zeytinoğlu Caddesi’nde saman balyaları, renkli lastikler ve şeritlerle güvenlik önlemleri alındı.

Minikler Tornetle Tanıştı (5)

Eskişehir'deki o merkezlere yoğun ilgi Eskişehir'deki o merkezlere yoğun ilgi

Tornete binenlere ise kask, dizlik ve kolluk dağıtıldı.  Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde geri dönüşüm malzemeleri ile yapılan tornetlerin kullanıldığı tornet ekinliğinde, minikler tornetle tanışırken büyükler de çocukluk zamanlarına geri döndü. Tornet etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. 

Minikler Tornetle Tanıştı (15)  

 TORNETLER ATÖLYELERİMİZDE YAPILDI

Tornet etkinliğine katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Bu etkinlik ile artık unutulmaya yüz tutan ancak bizlerin çocukluk anılarında büyük bir yer tutan torneti gençlerimiz ve çocuklarımızla tanıştırdık. Biz, büyükler de çocukluğumuza geri döndük. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Tornetlerin, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün atölyelerinde çalışma arkadaşlarımız tarafından, geri dönüşüm malzemeleri ile yapıldığını da sözlerime eklemek istiyorum. Etkinliğimiz keyifli geçsin” dedi.

Editör: Sakarya Gazetesi