Birinci Amatör Küme’de 3. hafta heyecanı da geride kalırken, 2 grupta oynanan toplam 8 maçta fileler atılan 37 golle sarsıldı. A Grubu’nda Gökmeydanspor zirvenin yeni sahibi olurken, B Grubunda ise Vişnelikspor ile Tepebaşı Kolej 3’de 3 yaparak  liderlik koltuğunu paylaştılar. 

Eskişehirli hakem Süper Lig maçını yönetecek! Eskişehirli hakem Süper Lig maçını yönetecek!

GÖKMEYDAN ZİRVEYE ÇIKTI

A Grubu’nda  Harb-İşspor’un dinlendiği haftada Gökmeydanspor, Barasnselspor ile 2-2 berabere kalmasına rağmen puanını 7’ye yükselterek zirvenin yeni sahibi oldu. Adanırspor ise Üniversite Evleri’ne 3-1 kaybederek liderlik şansını kullanamazken,  Kaymazspor’da 71 Evlerspor’u 2-1 ile geçerek zirve yarışında bende varım dedi.  İnönüspor’da Orhangazispor karşısında 5-1 kazanarak 3 hafta sonra galibiyetle tanışmış oldu.

VEŞNELİK VE TEPEBAŞI KAYIPSIZ

B Grubu’nda  3’de 3 yapan Vişnelikspor ile Tepebaşı Kolej yollarına kayıpsız devam ediyorlar.  Çukurhisarspor’un bay geçtiği 3. Haftada Vişnelikspor, DSİ Bentspor’u 1-0  ve Tepebaşı Kolej de, Büyükderespor engelini 4-2 ile geçerek 9’ar puanla ilk iki sırayı paylaştılar. Artıspor, Yenikentspor karşısında üç puanı 7-0 gibi farklı skorla elde ederken,  Sütlücespor’da Derespor’u 6-0 yenerek üç puanla tanıştı.

Editör: Sakarya Gazetesi