Gökmeydan mahalle sakinleri, Odunpazarı Kent Konseyi Mahalle Meclisi Üyeleri ve  Gökmeydan Mahalle Muhtarı Mesut Ertem’in de desteklediği Gökmeydan Mahallesi Temizlik Hareketi, önce kendi kapının önünü temiz tut ilkesini benimsiyor.

Gökmeydan Mahallesi’nden Örnek “Temizlik Hareketi” (2)

Temizlik hareketinin sürdürülebilirliği amaçlanırken, Gökmeydan halkı çevre hakkındaki bilinçli davranışı ile bütün Odunpazarı ilçesine örnek olması hedefleniyor.

Mudanya’nın doğal güzelliklerini keşfettiler Mudanya’nın doğal güzelliklerini keşfettiler

Kalıcı adımlar

Bu temizlik hareketi, Sıfır Atık ve Karbon Ayak İzini düşürmeye yönelik kalıcı adımlar atmak için güzel bir proje olurken, Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen proje, topyekûn çevre temizliği hareketi ile başladı.

Gökmeydan Mahallesi’nden Örnek “Temizlik Hareketi” (5)-1

Başkan Kurt da katıldı

Projen ilk adımı olan topyekûn çevre temizliği hareketine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Mesut Ertem ile çok sayıda Gökmeydan sakini katıldı. Gökmeydan Mahalle Muhtarlığı önünde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Kurt, mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerini dinledi.  (HM)

 

Kaynak: Haber Merkezi