Vatandaşlar uygulamaya tam destek verdi. 2 gündür yapılan hizmete ilk gün 61 olan bağış sayısı ikinci gün 683’e yükseldi.

M U Z A F F E R

Muzaffer Gör: Çok iyi bir uygulama. Belediyeye teşekkür ederiz. En azından ihtiyacı olan insanlar yararlansın. Ben de askıda yemeğe destek olmak isterim.

G Ü L Ç İ N

Gülçin Söküt: Çok iyi buldum, ben destekliyorum. 65 TL'si olan askıda yemek uygulamasına bağış yapabilir. Dilenciye vermektense buraya bağış yapabilirler.

K A D İ R-1

Kadir Palas:  Güzel buldum. İlk defa Kent Lokantasında yiyeceğiz. 65 TL’yi veremeyecek vatandaşlar için iyi bir uygulama. Ayşe Başkana teşekkür ederiz.

Eskişehir Kent Lokantası'nda yeni uygulama Eskişehir Kent Lokantası'nda yeni uygulama

F E V Z İ Y E

Fevziye Palas:  Çok güzel buldum, teşekkür ederiz. İhtiyacı olan vatandaşlar için iyi bir şey. 65 TL’de bir öğün yemek için uygun, ben de destek veririm.

A H M E T-2

Ahmet Yeşilli: Şuraya baktığın zaman herkes emekli, mecburen geliyor insanlar. O kadar yoksul insanlar var ki evine bir tane ekmek alıp götüremiyor. Askıda yemek iyi oldu bu yüzden. 

N E C M İ Y E

Necmiye Altıntaş:  Askıda yemek uygulamasını duyunca gidelim deneyelim dedik. Dar gelirli insanlar için güzel bir şey bu. Devamı da gelir inşallah.

E R O L

Erol Dincer: Askıda yemek uygulaması doğru insanlarla ulaşırsa gayet mantıklı geliyor bana. Ben de destek olmak isterim. Biz uygulamadan memnunuz. 

Muhabir: Melisa Ceritli