Siyah Kırmızılı ekibimiz de, Cumartesi günü oynanacak  zorlu Kaynaşlı Belediye maçı öncesi çok bir gelişme yaşandı. Sezon başından bu yana verilen sözler yerine getirilmeyince oyuncular isyan bayrağını çekti. Evrakları ellerinde olan futbolcularından bazılar dün itibariyle şehirden ayrılarak memleketlerine dönüş yaptı. 

Bölgesel Amatör Lig’in ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu! Bölgesel Amatör Lig’in ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu!

ACI GERÇEĞİ AÇIKLADI 

Acı gerçeği açıklayan  Teknik Direktör Caner Karuk “Zaten elimizde 14 oyuncu kalmıştı. Bunlarında oynayacak durumda olanları 11’i zor buluyordu. Futbolcular sezon başından beri beklediler. Hep fedakarlık yaptılar. Bende beraber çıktığımız bu yolda onları yalnız bırakmamak adına defalarca istifa etmekten döndüm. Ama bir teknik adam olarak oyuncularıma söyleyebilecek sözüm kalmadı. Bundan sonra ki maçlara çıkma ihtimali yok gibi. Böyle olmasını istemezdik ama maalesef gelinen son nokta bu” dedi. Kulüp Başkan Osman Taş’ın Almanya’da olduğu öğrenilirken, Yunusemrespor, üst üste iki maça çıkmadığı takdirde kurallar gereği otomatik olarak küme düşecek. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi