İbrahim Arslan

“Futbolda bozuk, kirli düzene başkaldırarak, “Anadolu Devriminin” simgesi olan, taraftarıyla da Türkiye'de ilkleri başaran, Eskişehirspor ‘umuzun başarılarla dolu nice yıllara ulaşması dileğiyle, 59’uncu kuruluş yıldönümü kutlu olsun”

Jale Nur Süllü: 

“19 Haziran 1965'te kurulan Eskişehirspor'umuzun 59'uncu kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Şehrimizin sevdası, en kıymetli değerlerimizden EsEs'imizin geçmişteki parlak günlerine ulaşacağına yürekten inanıyoruz”

Ayşe Gürcan:

“Daha nice yılları birlikte kutlayalım, muhteşem taraftarınla nice yıllara…Eskişehirspor’umuzun 59’uncu kuruluş yıldönümü kutlu olsun!”  

Utku Çakırözer:

"Sen çok yaşa Anadolu Yıldızı! Muhteşem taraftarınla nice 59 yıllara…"

Es-Es'te yeni imzalar an meselesi! Es-Es'te yeni imzalar an meselesi!

Nebi Hatipoğlu: 

“Bugün, sevdamız Eskişehirspor’un 59. kuruluş yıl dönümü! 
Yeşil sahalarda verdiğimiz mücadele, taraftarımızın yürekten desteği ve hep birlikte yazdığımız tarihimizle gurur duyuyoruz. Eskişehirspor, sadece bir futbol takımı değil, Eskişehir’in kalbidir.  Bugün, geleceğin zaferlerine olan inancımızla sevdamıza sahip çıkalım ve daha nice yılları birlikte kutlayalım.”

Ayşe Ünlüce:

“Öyle bir aşk, öyle bir sevda ki...Tarihin en kötü günlerinde bile kalplerden ve gönüllerden sesleniyoruz. Bir defa değil, bin defa Es Es Es Ki Ki Ki!”Anadolu efsanesi Eskişehirspor’umuz 59 yaşında. Kutlu olsun!”

Kazım Kurt:

“Şanlı mazisiyle, büyük taraftarıyla, Anadolu’nun yıkılmaz kalesi Eskişehirspor’umuz 59 yaşında. Yaşa, var ol Es-Es’im. Eskişehirspor 59Yaşında”

Ahmet Ataç:

“Anadolu devriminin öncüsü, şehrimizin sevdası Eskişehirspor geçmişteki parlak günlerine yeniden dönecek. Nice yıllara şanlı Es-Es! Eskişehirspor 59 Yaşında 19 Haziran 1965”
 

Kaynak: Haber Merkezi